Macadamia

Olej lisovaný za studena z ořechů macadamia. Používá se jako hydratační sérum pro každodenní péči o zralou pletˇ.

Skladem
Značka: Indie
470 Kč 388,43 Kč bez DPH
Kategorie: Přírodní oleje

Macadamia olej lisovaný za studena z ořechů macadamia (Macadamia Temifolia). Olej obsahuje nasycené a nenasycené mastné kyseliny včetně Omega 3-6-7 a vitamín A, E, K, B. Poskytuje odpovídající napětí a pevnost kůže. Pro každodenní použití na pletˇ. Používá se samostatně jako sérum na celulitidu, na masáže a jako doplněk pro kosmetické účely (masky, peelingy). Pro snížení celulitidy a strií.

 

Aplikace
2x denně vmasírujte prsty do kůže až do úplného vstřebání. Nanášejte na čistou suchou pokožku. Nepoužívejte na poraněnou kůži.

 

Účinky
viditelně vyhlazuje vrásky, zlepšuje kontury obličeje
bělí a regeneruje pokožku
snižuje celulitidu a strie
zklidňující účinky

 

Použití
vhodný pro zralou pleť, poskytuje potřebné napětí a vylepšuje elasticitu kůže
lze ho využít olej po opalování
hydratační sérum pro každodenní péči o zralou pletˇ

 

Složení
Macadamia Ternifolia, Seed Oil

 

Země původu
Indie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení